Olsk.Transformer 35KVADe methode van de industrie om lekken op te sporen

  • vrijgavetijd:2022-05-09 00:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:381
  • Korte omschrijving:

    Olsk.,lekkage van olie op elektrische lasstandAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de tr

Artikel inhoud

lekkage van olie op elektrische lasstand

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Olsk.Transformer

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Gorlovka.Vallende buitenlandse zaken en piercing

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Olsk.Transformer 35KVADe methode van de industrie om lekken op te sporen



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Inspectie van processenElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Olsk.Hoeveel is een 1000 KVA-transformator, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.


Olsk.Transformer 35KVADe methode van de industrie om lekken op te sporen



Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

tussenpersoonNa de test,Olsk.2000 KVA-krachttransformator, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, wordt het koperverlies genoemd.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn,Olsk.Test van isolatiemolie voor transformatoren, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Olsk.transformator met olieonderdompeling

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Elektrische transformator-installatie

SanDiego.Overige productinformatie
  • Fuxin StadElektrisch zelfrijdend hefplatformVerschillende veelgebruikte temperaturen

    Fuxin StadElektrisch zelfrijdend hefplatformVerschillende veelgebruikte temperaturen

  • Fuxin StadElektrisch liftplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereiken?

    Fuxin StadElektrisch liftplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereiken?

  • Fuxin StadHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeBelangrijkste parameters van werkings

    Fuxin StadHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeBelangrijkste parameters van werkings

  • Bansca bistrecaWat beter is voor droge transformatorClassificatie-introductie gebruiken

    Bansca bistrecaWat beter is voor droge transformatorClassificatie-introductie gebruiken

  • Purmerend.Klein hefplatformWat is het hoge brandstofverbruik van anti-corrosie?

    Purmerend.Klein hefplatformWat is het hoge brandstofverbruik van anti-corrosie?

  • Purmerend.Micro hefplatform voertuigOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

    Purmerend.Micro hefplatform voertuigOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

  • HeilbronNameDubbellaags hydraulisch hefplatformWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens het

    HeilbronNameDubbellaags hydraulisch hefplatformWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens het

  • Anaheim.Elektrische lift 200kgWat zijn de algemene stappen?

    Anaheim.Elektrische lift 200kgWat zijn de algemene stappen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!