Klemenchug.Kern van de distributietransformatorConstructie technologie

  • vrijgavetijd:2022-06-07 20:33:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:319
  • Korte omschrijving:

    Klemenchug.,Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorIn het hele proces van het overbrengen van elektromagneti

Artikel inhoud

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Klemenchug.De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak,Klemenchug.4000 Droge type transformator grootte, lossing ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit,Klemenchug.transformator voor stroomvoorziening, ophanging van vuil,Klemenchug.10kV transformator-olie ondergedompeld, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

IdanNameVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Klemenchug.Kern van de distributietransformatorConstructie technologie



Productieproces en stappen van droge transformator

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

tussenpersoonHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


Klemenchug.Kern van de distributietransformatorConstructie technologie



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Eerlijkheid en wederzijds voordeelEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

De interne markt voor transformatoren is traag

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

SanDiego.Overige productinformatie
  • NieuwKlein elektrisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

    NieuwKlein elektrisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

  • NieuwZhonglian hefplatform voertuigIndustrie toepassing:

    NieuwZhonglian hefplatform voertuigIndustrie toepassing:

  • Xilingol LeagueMarine hydraulisch hefplatformDe algehele stabilisatie van de markt

    Xilingol LeagueMarine hydraulisch hefplatformDe algehele stabilisatie van de markt

  • PolenZoomlion elektrische liftProductmisverstand:

    PolenZoomlion elektrische liftProductmisverstand:

  • PolenHefplatform van het type geleiderailWelke factoren moeten uitgebreid worden overwogen?

    PolenHefplatform van het type geleiderailWelke factoren moeten uitgebreid worden overwogen?

  • PolenHydraulische druk van hefplatformliftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

    PolenHydraulische druk van hefplatformliftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

  • PolenHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringGrote analyse van het doel van

    PolenHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringGrote analyse van het doel van

  • Hejin.10 meter liftWordt de markt beperkt door de industrie?

    Hejin.10 meter liftWordt de markt beperkt door de industrie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!