Druzhkovka.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformatorOntwerp van de stru

  • vrijgavetijd:2022-06-10 04:35:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:199
  • Korte omschrijving:

    Druzhkovka.,Look van olie van gietijzeren delenIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bed

Artikel inhoud

Look van olie van gietijzeren delen

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Druzhkovka.De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding,Druzhkovka.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Ban PhaeoElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt,Druzhkovka.Hoeveel is een 50 KVA box transformator, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.


Druzhkovka.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformatorOntwerp van de structuur van de spindeleenheid met lage snelheid:



Wanneer oliemonsters worden gebruikt,Druzhkovka.thermometer met olieonderdompeling, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Briljantie aanmakenDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Druzhkovka.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformatorOntwerp van de structuur van de spindeleenheid met lage snelheid:



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Marketing DepartmentDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Druzhkovka.Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Look van olie van de radiator

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

SanDiego.Overige productinformatie
  • Atlanta.Volautomatisch zelfrijdend hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

    Atlanta.Volautomatisch zelfrijdend hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

  • Atlanta.Hydraulisch hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    Atlanta.Hydraulisch hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • Atlanta.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Atlanta.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • DuinkerkenEnkele kolom aluminiumlegeringsliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

    DuinkerkenEnkele kolom aluminiumlegeringsliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

  • Khorov.Kleine sightseeing home liftBediening en gebruiksspecificatie

    Khorov.Kleine sightseeing home liftBediening en gebruiksspecificatie

  • Delancey.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHoe te buigen?

    Delancey.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHoe te buigen?

  • Zaghouanworld.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenMaatregelen nemen voor grote onde

    Zaghouanworld.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenMaatregelen nemen voor grote onde

  • Shaanxi.Voetbediend hydraulisch hefplatformTechnologie ter verbetering van milieuprestaties

    Shaanxi.Voetbediend hydraulisch hefplatformTechnologie ter verbetering van milieuprestaties

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!