Fastiva.kgmOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformatorBetaalbare Nationale Hot Sale

  • vrijgavetijd:2022-06-11 00:36:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:211
  • Korte omschrijving:

    Fastiva.kgm,lekkage van olie bij loopflensElektrische transformator-installatieFastiva.kgmWat is de oorzaak van het uitvallen van de

Artikel inhoud

lekkage van olie bij loopflens

Elektrische transformator-installatie

Fastiva.kgmWat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Ijebu-OdeGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld,Fastiva.kgmVolledige bescherming van de transformator, zal het grote schade veroorzaken.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;


Fastiva.kgmOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformatorBetaalbare Nationale Hot Sale



Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Verslag over de kwaliteitscontroleWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost in het algemeen, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider,Fastiva.kgmProductie van droge transformatoren, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Elektrische transformator

Fastiva.kgmDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

SanDiego.Overige productinformatie
  • Madison.Volautomatisch mobiel hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

    Madison.Volautomatisch mobiel hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

  • Madison.Huurplatform voor liftenBelangrijkste factoren bij het kopen in de industrie:

    Madison.Huurplatform voor liftenBelangrijkste factoren bij het kopen in de industrie:

  • Madison.Zelfrijdend hefplatform van aluminiumlegeringRedenen om niet te werken

    Madison.Zelfrijdend hefplatform van aluminiumlegeringRedenen om niet te werken

  • Kilkenny.Elektrische zelfrijdende liftHet praktische effect is geweldig

    Kilkenny.Elektrische zelfrijdende liftHet praktische effect is geweldig

  • Koeln-NippeKleine roltrap voor huishoudensHoe voert marketing online promotie uit?

    Koeln-NippeKleine roltrap voor huishoudensHoe voert marketing online promotie uit?

  • Churavestafrance.kgmHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringTechnologie en promotie voor het v

    Churavestafrance.kgmHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringTechnologie en promotie voor het v

  • Beni Khiar.kgmSpecificatie van de transformatorWat zijn de voordelen

    Beni Khiar.kgmSpecificatie van de transformatorWat zijn de voordelen

  • LuchengCity in GermanyVeiligheid van het hydraulische hefplatformWaarom is het aangewezen als materi

    LuchengCity in GermanyVeiligheid van het hydraulische hefplatformWaarom is het aangewezen als materi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!