PalpalaNameTechnische prestatietabel van droge transformatorenDe actuele applicatiestatus van de omg

  • vrijgavetijd:2022-06-22 06:38:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:205
  • Korte omschrijving:

    PalpalaName,Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorVerslechtering van de isolatie van de kern van de tra

Artikel inhoud

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

PalpalaNameDe interne markt voor transformatoren is traag

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Hamina.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Fabrikant van transformatoren


PalpalaNameTechnische prestatietabel van droge transformatorenDe actuele applicatiestatus van de omgeving



In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Oké of niet?Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Look van olie van de radiator

lekkage van zegelolie


PalpalaNameTechnische prestatietabel van droge transformatorenDe actuele applicatiestatus van de omgeving



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Kosten van energieDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer,PalpalaNameOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompeling, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning,PalpalaNameOmvang van droge transformatoren, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

PalpalaNameNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex,PalpalaNameControleposten van droge transformatoren, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

SanDiego.Overige productinformatie
  • Estelgom.Gebruik van liftplatformHet belang van de selectie van machines

    Estelgom.Gebruik van liftplatformHet belang van de selectie van machines

  • Estelgom.Hefplatform van aluminiumlegeringTransformatie en ontwikkeling

    Estelgom.Hefplatform van aluminiumlegeringTransformatie en ontwikkeling

  • Gottingen.Volledig zelfrijdende mobiele liftVan producten helpen bij het opbouwen van een grote data

    Gottingen.Volledig zelfrijdende mobiele liftVan producten helpen bij het opbouwen van een grote data

  • Westelijke SaharaTransformer-box type transformatorWelke is beter

    Westelijke SaharaTransformer-box type transformatorWelke is beter

  • Le Valo VarpeAutomatische kleine heftafelDe actuele applicatiestatus van de omgeving

    Le Valo VarpeAutomatische kleine heftafelDe actuele applicatiestatus van de omgeving

  • Le Valo VarpeTijdelijk hefplatform voertuigWat is de markt?

    Le Valo VarpeTijdelijk hefplatform voertuigWat is de markt?

  • Bordeauxfrance.kgmMarine hydraulisch hefplatformEconomische ontwikkelingsomgeving

    Bordeauxfrance.kgmMarine hydraulisch hefplatformEconomische ontwikkelingsomgeving

  • Colombes.Kleine elektrische hydraulische liftAandachtspunten bij voorbewerken

    Colombes.Kleine elektrische hydraulische liftAandachtspunten bij voorbewerken

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!