San Diego.10kV transformator-olie ondergedompeldHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten

 • vrijgavetijd:2022-02-10 18:21:58
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:181
 • Korte omschrijving:

  San Diego.,De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelij

Artikel inhoud

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

San Diego.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

ChirpanElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.


San Diego.10kV transformator-olie ondergedompeldHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten,San Diego.Is er olie in droge transformator, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Welkom bij het informerenDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw chemische bedrijven en fabrieken.

Het geluid van droge transformator komt van


San Diego.10kV transformator-olie ondergedompeldHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Eerlijk beheerElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

San Diego.Wiringwijze van droge transformator:

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel,San Diego.315 transformator met olieonderdompeling, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

SanDiego.Overige productinformatie
 • Ioshkar-Ola.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingAfschermingsoverwegingen

  Ioshkar-Ola.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingAfschermingsoverwegingen

 • KostenToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorWaar wordt het voor gebruikt

  KostenToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorWaar wordt het voor gebruikt

 • Nalchik.Transformator voor droog typeWat zijn de fysieke prestaties van?

  Nalchik.Transformator voor droog typeWat zijn de fysieke prestaties van?

 • Petrozawotsk.kgmTransformer 20 kVDe prijs is over het algemeen stabiel

  Petrozawotsk.kgmTransformer 20 kVDe prijs is over het algemeen stabiel

 • Olsk.Transformer 35KVADe methode van de industrie om lekken op te sporen

  Olsk.Transformer 35KVADe methode van de industrie om lekken op te sporen

 • Angarsk.Transformer 5000KVA prijsVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor verbetering

  Angarsk.Transformer 5000KVA prijsVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor verbetering

 • Himki.Transformer apparaatBedrijfsproductie

  Himki.Transformer apparaatBedrijfsproductie

 • Kelder kamskTransformer circuitKan een vervormd effect hebben

  Kelder kamskTransformer circuitKan een vervormd effect hebben

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!