Grote GoaveQ355b dikke gelaste wandNieuwscitaat

  • vrijgavetijd:2022-06-15 22:38:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:208
  • Korte omschrijving:

    Grote Goave,Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de stalen plaat worden voorkomen. De delen met ernstige krassen

Artikel inhoud

Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de stalen plaat worden voorkomen. De delen met ernstige krassen moeten voor de overgang worden gepolijst en de wanddikte van de gepolijst delen mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.

Als de deeltjesgrootte van de rechte naad opgerolde pijp te klein is, zullen de hechting en de impactkracht van de coating worden verminderd. Voor ernstige interne pitting corrosie, kan het niet alleen vertrouwen op de sterke impact van grote deeltjes spoelmiddel, maar ook verwijderen corrosieproducten met kleine deeltjes. Redelijke verhouding ontwerp kan niet alleen de snelheid van de pijpleiding en sproei (propeller) spoelmiddel vertragen. Draag en scheur, en de snelheid van spoelmiddel kan sterk worden verbeterd. Over het algemeen is de deeltjesgrootte van metaaldeeltjes --mm, en de deeltjesgrootte van metaalzand is --mm, waarvan --mm een gemeenschappelijk bestanddeel is. De zandschot verhouding is meestal tot .

Grote GoaveGrondstroom, terwijl externe lassen een grotere lasstroom gebruiken. Echter, wanneer de lasstroom groot is, en wordt de smelthoeveelheid van lasdraad dienovereenkomstig verhoogd, wordt de versterking van de lassen verhoogd, de lassering wordt verzwakt, en de randovergang is slecht.

Ten eerste de specificatie selecteren en de pijp naar voren brengen, zoals ^ deg; Elleboog, die de kromming kan berekenen om de -DEG van het lange materiaal te berekenen; Elleboog, en dan snijden met de lengte als vaste lengte.

Lommel.De verzegeling en verzegeling worden in de pijpleiding uitgevoerd. De wanddikte van de algemene opgerolde pijp is mm en de buitendiameter is -mm. Het productieproces van de algemene dikke ommuurde opgerolde breedbandpijp kan worden verdeeld in koudtrekken en het warm rollen direct van het productieproces van de wals van stalen plaat en de algemene dikke opgerolde breedbandpijp. Het productieproces van koudgewalste stalen pijp is over het algemeen complexer dan het warm rollen rollen rollen. Als er geen responsspleet op het oppervlak is, moet de kogel worden gesneden door een machine te snijden en te snijden met een lengte van een lege pijp. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, en er zijn niet te veel burrs in de diameter. De dikke wand opgerolde pijp is een krachtige fabrikant, citaat, eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band, met volledige specificaties. Het lassen het vormen, het rollen van de kolven en de pijpen, snelle levering en lage kosten, worden hoofdzakelijk gebruikt voor warmgewalste dikke wandspoelen, zoals pijpen, billboard en kolommen. De dikte van warmgewalste dikke wandspoelen is over het algemeen groter dan mm en de buitendiameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoelen worden gerold onder de verwarming van stalen platen. Welding, vorming, deburring, detectie en levering van defecten. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. De nadelen van hete rol dikke wand rolpijp zijn lange verwerkingstijd en. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandspoel, stalen behuizing, spoelfabriek inspectie is streng, welkom om te raadplegen. Warmgewalste dikke wandspoel wordt op grote schaal gebruikt: cilinderblok, hydraulische druk, brug, roltafel, enz.

De gewalste pijp is verdeeld in een rechte naad en een T-vormige gelaste pijp. Het walsen van de pijp kan voldoen aan de vraag op de markt naar minder aantal en meer modellen van gelaste pijpen. Het kan worden gebruikt voor de leiding stapel, kolom, transportvloeistof, drukvat, enz. De longitudinale lasse van hetzelfde vat met hoge druk en hoge temperatuur-continue leiding mag niet meer dan twee gangen overschrijden, en de afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan mm.

De stalen behuizing betekent dat het vanwege de onstabiele bodem moeilijk is om een verstevigde betonnen muur te bouwen, zodat de stalen steunmuur wordt gebruikt om de boorstapel te beschermen om te voorkomen dat het gat instort en de voortgang en veiligheid van de constructie te beïnvloeden. Hoge prijs warm gewalst stalen pijp van verschillende specificaties, grote diameter dikke wand rolpijp, dikke wand recht naad rolleiding, stalen behuizing, rolpijp fabriek heeft tijdige levering en hoge kosten prestaties. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! De stalen stapel huls is een cirkelvormige loop met een ijzeren plaat naar de grootte van de put, en beide uiteinden zijn lege vaten. Het kan de gat muur stabiliseren, gat instorting voorkomen, het oppervlaktewater isoleren, de boor bit begeleiden, de stapel positie vast te stellen, de oorspronkelijke grond te beschermen, enz., die over het algemeen -cm groter is dan de stapel diameter. De begraven diepte hangt af van de eigenschappen van de bodem. De afwijking van de planpositie mag niet groter zijn dan cm, en de neiging moet minder dan %. De spoel is toegewijd aan de productie van circumferentiële gewrichten Alle soorten longitudinale spoelen en stalen penstocks worden hervormd op basis van vergelijkbare specificaties en modellen van traditionele spoelapparatuur. De functie van het verbeteren van de parameters van de rolapparatuur voor de leidingen met % vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan en wanddikte van -mm. De materialen omvatten voornamelijk Q, Q, ţ, ;, cimo en cimo, mangaan en mangaan. In het algemeen kunnen koudgewalste platen worden gebruikt voor rolpijpen, enz. Product executive standaards: GB /t-, GB /t-, enz. Pijpen worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, het vervoer van aardgas, de stadswatervoorziening, de warmtetoevoer, de gasvoorziening en andere projecten.


Grote GoaveQ355b dikke gelaste wandNieuwscitaat



De afstand tussen de lengterichting van twee pijpen moet groter zijn dan mm. De afstand tussen de buitenwand van de brancard en de lasse mag niet kleiner zijn dan mm.

Hoe groot kan de diameter van dikke wand opgerolde pijp zijn? Dik opgerolde buizen hebben soms twee lassen. Waarom gebeurt dit? Het is vooral te wijten aan problemen met grondstoffen en apparatuur verwerking problemen. De door de klant vereiste breedte van de gelaste pijp wordt niet geproduceerd door de staalfabriek, dus de twee platen moeten worden gelast, kan de levering worden uitgevoerd. De relevante eisen zijn breder dan andere producten. De detectie van dikke wand opgerolde pijp is hoofdzakelijk ultrasone foutdetector, en de longitudinale lasse op hetzelfde cilindergedeelte van opgerolde pijp mag niet meer dan twee zijn. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen. Hoge kosten. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder hydraulische druk, brug, rol, enz. amp; amp; quota; Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandspoel de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp, enz. Kwaliteitsafdeling Het bewerken van het lasproces en het type gelaste pijp dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip na buigen en daarna lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp, diepwaterpomppijp, transformatiepijp, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Objectieve kennis verpakkingsstrategie dikke wand stalen plaat spoel --dikke wand plaat plaat-spoel dikke wandplaat dikke wandspoel wordt gevormd door buiging stalen plaat of stalen strip, met het elektrische model van inspectie standaard, en vervolgens gemaakt door high-frequency lassering en onderdompeld booglassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste buis met zuurstof, draadloze huls, metrische gelaste leiding, stationaire leiding, diepwaterpomppijp, autobuis, transformator pijp, elektrische gelaste dunne-wandige pijp, elektrische gelaste speciale spoel en spiraalvormige gelaste buis, spoel, spoel, rol, QB, QB-spoel dunne-wandige spoel, grote diameter-dik-dikke spoel, roestvrij stalen spoel, L en spoel, Kwaliteit. Preferentiële activiteiten zijn in uitvoering. Welkom om te raadplegen. Grote diameter gelaste pijp enz. De grote dikke wandrolapparatuur heeft de voordelen van mm buitendiameter, mm wanddikte en mm rondheid: vergeleken met naadloze stalen pijp, dikke wandrolpijp heeft de nadelen van lage kosten, snelle levering het verbreken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp, enz.

De dikte van de warmgewalste dikke wandspoel is over het algemeen groter dan mm, en de buitenste diameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, gevormd, geribd en defect detectie onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: cilinder, hydraulisch, brug, rol, enz.

planDikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

De functie van de parameters van de walsinstallaties voor de leidingen wordt met % verbeterd, waardoor het gat wordt gedicht dat niet kan worden geproduceerd door traditionele walsinstallaties van staal. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan en wanddikte van -mm. De belangrijkste materialen zijn qq, cimo en cimo, mangaan en mangaan capaciteit. In het algemeen kan koudgewalste plaat gebruikt worden voor het rollen van pijpen. Productnormen: GB /t-, GB /t-, enz.

De kolf van de opgerolde pijp (met dezelfde wanddikte) mag niet groter zijn dan tien% van de wanddikte en niet meer dan mm.


Grote GoaveQ355b dikke gelaste wandNieuwscitaat



Laat mij de standaardspoel van stalen plaat introduceren. Bij het walsen moet het oppervlak van de printplaat tegen schade worden beschermd. Onderdelen met ernstige littekens moeten worden gemalen om de overgang te bereiken, en de wanddikte van het gronddeel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.

BereikDe verzegeling en verzegeling worden in de pijpleiding uitgevoerd. De wanddikte van de algemene opgerolde pijp is mm en de buitendiameter is -mm. Het productieproces van de algemene dikke ommuurde opgerolde breedbandpijp kan worden verdeeld in koudtrekken en het warm rollen direct van het productieproces van de wals van stalen plaat en de algemene dikke opgerolde breedbandpijp. Het productieproces van koudgewalste stalen pijp is over het algemeen complexer dan het warm rollen rollen rollen. Als er geen responsspleet op het oppervlak is, moet de kogel worden gesneden door een machine te snijden en te snijden met een lengte van een lege pijp. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, en er zijn niet te veel burrs in de diameter. De dikke wand opgerolde pijp is een krachtige fabrikant citaat, eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band, met volledige specificaties. Het lassen, het vormen het rollen van de kolven en de pijpen, met korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten, worden hoofdzakelijk gebruikt voor warmgewalste dikke wandspoelen, zoals pijpen, billboard en kolommen. De dikte van warmgewalste dikke wandspoelen is over het algemeen groter dan mm en de buitendiameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoelen worden gerold onder de verwarming van stalen platen. Welding, vorming, deburring, detectie en levering van defecten. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. De nadelen van hete rol dikke wand rolpijp zijn lange verwerkingstijd en. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandspoel met grote diameter, dikke wandspoel, stalen behuizing, spoelfabriek inspectie is streng, kwaliteitsgarantie. Preferentiële activiteiten zijn in gang gezet, welkom om te raadplegen. Warmgewalste dikke wandspoel wordt op grote schaal gebruikt: cilinderblok, hydraulische druk, brug, roltafel, enz.

Het is niet alleen erg handig voor opslag, transport, stapeling en bouw. Het vermindert ook sterk het aantal gewrichten: gewrichten van LKM rechte leiding, terwijl PVC &m mdash; C er zijn slechts -spiraalvormige leidingen. Het kan niet alleen de kosten van en gewrichten besparen, maar ook de veiligheid en betrouwbaarheid van begraven elektriciteitsleidingen aanzienlijk verbeteren. Bovendien is het eenheidsgewicht van de pijp licht en is de constructie handig, zodat de totale kosten niet hoog zijn. Spiraalbuistechnologie is op grote schaal gebruikt in vele chemische gebieden zoals warmteoverdracht, menging en zo. Echter, de toepassing van spiraalbuistechnologie bij massaoverdracht en scheiding is nog steeds relatief weinig. Fabrikanten van spiraalleidingen hebben spiraalleidingtechnologie toegepast op de massaoverdracht en scheiding van holle vezelmembranen, zoals microfiltratie, nanofiltratie, infiltratie en membraanstillatie, en hebben goede resultaten bereikt. Dit komt doordat de spiraalleiding een secundaire stroom kan vormen die loodrecht staat op de axiale richting van de pijp in de pijp, die gecombineerd is met de axiale mainstream in een spiraal voorwaarts beweging, die gunstig is voor de laminaire massaoverdracht van vloeistof, Het is niet alleen afhankelijk van de radiale diffusie van vloeistof. Soms heeft dikke wandspoelpijp twee lassen. Waarom gebeurt dit? Het is vooral te wijten aan de problemen van grondstoffen en apparatuur verwerking. De door de klant vereiste breedte van de gelaste pijp wordt niet geproduceerd door de staalfabriek, dus de twee platen moeten worden gelast, zodat dit soort lassen zich voordoet. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, kan de levering worden uitgevoerd. De relevante eisen zijn breder dan andere producten. De detectie van dikke wand opgerolde pijp is hoofdzakelijk ultrasone foutdetector, en de longitudinale lasse op hetzelfde cilindergedeelte van opgerolde pijp mag niet meer dan twee zijn. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen. Hoge kosten. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder, hydraulische druk, brug, rol, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp enz. Kwaliteitsafdeling Het bewerken van het lasproces en het type gelaste pijp dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip na buigen en daarna lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp stationaire pijp, diepwaterpomppijp, autopijp, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Objectieve kennis verpakkingsstrategie dikke wand stalen plaat spoel --dikke wand plaat plaat-spoel dikke wandplaat dikke wandspoel wordt gevormd door buiging stalen plaat of stalen strip, met het elektrische model van inspectie standaard, en vervolgens gemaakt door high-frequency lassering en onderdompeld booglassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste buis met zuurstof, draadloze huls, metrische gelaste leiding, stationaire leiding, diepwaterpomppijp, autobuis, transformator pijp, elektrische gelaste dunne-wandige pijp, elektrische gelaste speciale spoel en spiraalvormige gelaste buis, spoel, rol QB, QB-spoel, dunne-wandige spoel, grote diameter-dik-dikke spoel roestvrij stalen spoel, Kwaliteit. Preferentiële activiteiten zijn in uitvoering. Welkom om te raadplegen. Grote diameter gelaste pijp L en spoel, enz. Er is ook de functie van radiale secundaire stroom, die gelijkwaardig is aan de grenslaag. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele warmgewalste stalen pijp, grote-diameter dikke wand opgerolde buis, dikke wand rechte naad breedband pijp, stalen behuizing en pijp walserij fabriek zijn veilig en gegarandeerd. De massa transfer oppervlak wordt bijgewerkt. Het mengen van vloeistof in laminaire stroom wordt versterkt en het massatransfereffect wordt verbeterd. De spiraalpijp zal ook het type pijp verbeteren Dat is het stroompatroon van de shell flow. Verhoog de radiale menging buiten de buis en verminder de kanaalboevoer en de dode zone aan de shell kant. Tegelijkertijd wordt door de nauwe kruisstroom het massatransferoppervlak van de vezel voortdurend bijgewerkt en zal de massaoverdrachtscoëfficiënt aan de shell kant toenemen. Dit is het algemene voordeel van spiraalvormige buis. Maar het heeft andere speciale functies in vele praktische toepassingen.

De grootte van de lassen heeft een grote invloed op de kwaliteit van de gewalste stalen pijp. De grootte van de lassen omvat voornamelijk parameters voor het lassen, de vorm van de lasdraad en de positie parameters, de fluxstroom, het verloop van het proces en de lassering.

Grote GoaveDe verzegeling en verzegeling worden in de pijpleiding uitgevoerd. De wanddikte van de algemene opgerolde pijp is mm en de buitendiameter is -mm. Het productieproces van de algemene dikke ommuurde opgerolde breedbandpijp kan worden verdeeld in koudtrekken en het warm rollen direct van het productieproces van de wals van stalen plaat en de algemene dikke opgerolde breedbandpijp. Het productieproces van koudgewalste stalen pijp is over het algemeen complexer dan het warm rollen rollen rollen. Als er geen responsspleet op het oppervlak is, moet de kogel worden gesneden door een machine te snijden en te snijden met een lengte van een lege pijp. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen,Grote GoaveQ235B rechte naad gelaste buis, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak,Grote Goave16Mn Grote diameter dikke wand opgerolde buis, citaat, eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band, met volledige specificaties. Het lassen, het vormen, het rollen van de kolven en de pijpen, met korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten, worden hoofdzakelijk gebruikt voor warmgewalste dikke wandspoelen, zoals pijpen, billboard en kolommen. De dikte van warmgewalste dikke wandspoelen is over het algemeen groter dan mm en de buitendiameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoelen worden gerold onder de verwarming van stalen platen. Welding, vorming, deburring, detectie en levering van defecten. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. De nadelen van hete rol dikke wand rolpijp zijn lange verwerkingstijd en. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandspoel met grote diameter, dikke wandspoel, stalen behuizing, spoelfabriek inspectie is streng, kwaliteitsgarantie. Preferentiële activiteiten zijn in gang gezet, welkom om te raadplegen. Warmgewalste dikke wandspoel wordt op grote schaal gebruikt: cilinderblok, hydraulische druk, brug, roltafel, enz.

Om de lassekwaliteit van de stalen spoelpijp te kunnen vaststellen, is een keuring van de lassen noodzakelijk. Na het lassen worden alle lassen getest met een continue ultrasone automatische foutdetector om de NDT-dekking van de lassen te verzekeren. Als er defecten zijn, en de productie zal de procesparameters op elk moment aanpassen om de defecten op tijd te elimineren.

Installatie van warmsmelten: de leidingen zijn verbonden naar de aard van de thermoplastische spiraalleidingen. Bij warm smelten wordt speciale verwarming (meestal elektrische verwarming) gebruikt om het aansluitende oppervlak van opgerolde buizen van hetzelfde materiaal en hulpstukken van pijpen de gesmolten toestand te bereiken, en zij worden handmatig of mechanisch samen geperst. Deze methode is nauw gecombineerd, veilig en duurzaam, en vermijdt het lopen van water, het uitstoten, druppelen en lekken in de verbinding van hulpstukken voor metaalleidingen.

SanDiego.Overige productinformatie
  • Gu Ye.Verhoogde vrachtlift 1-4 verdiepingenWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

    Gu Ye.Verhoogde vrachtlift 1-4 verdiepingenWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

  • Huanghua.Verhoogde vrachtlift fabriek gebouwOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

    Huanghua.Verhoogde vrachtlift fabriek gebouwOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

  • Yuanbao MouytainVijf ton vrachtliftOp welke functies moet worden gelet?

    Yuanbao MouytainVijf ton vrachtliftOp welke functies moet worden gelet?

  • toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenVrachtliftKan rimpels verminderen door het productie

    toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenVrachtliftKan rimpels verminderen door het productie

  • Wuhai.Vrachtlift binnenshuisIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelingstechnieken

    Wuhai.Vrachtlift binnenshuisIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelingstechnieken

  • zuidelijke voorstedenVrachtlift in de fabriekGekwalificeerde testnormen

    zuidelijke voorstedenVrachtlift in de fabriekGekwalificeerde testnormen

  • Wanghua.Vrachtlift met drie verdiepingenInstallatie- en verwijderingsgids

    Wanghua.Vrachtlift met drie verdiepingenInstallatie- en verwijderingsgids

  • HeilongjiangCity in GermanyVrachtlift met kettingProces voordelen:

    HeilongjiangCity in GermanyVrachtlift met kettingProces voordelen:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!