Cardiff.Onderhoudsspecificatie van een box type transformatorHoe op te slaan?

vrijgavetijd:2022-06-21 18:40:25 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:597

Kerntips:Cardiff.,Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais n

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Cardiff.Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag wordt het koperverlies genoemd.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd,Cardiff.Design van droge transformatoren, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Costa RicaDe electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid,Cardiff.transformator van Europees type box, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.


Cardiff.Onderhoudsspecificatie van een box type transformatorHoe op te slaan?



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster geluiddempingscilinder, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm,Cardiff.transformator voor landschappen, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Oké of niet?Look van olie van gietijzeren delen

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Cardiff.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

transformator met olieonderdompeling

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

SanDiego.adviserennieuws
SanDiego.Laatste nieuws