Wolverhampton.Parameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieWelke technologieën zijn

vrijgavetijd:2022-06-23 01:55:25 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:555

Kerntips:Wolverhampton.,Look van olie van gietijzeren delenOpmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten

Look van olie van gietijzeren delen

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Wolverhampton.Hoe droge transformator te selecteren

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

TocumenIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen,Wolverhampton.Krachtvermogen van Transformer,Wolverhampton.Gewichtstabel van olie ondergedompelde transformator, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


Wolverhampton.Parameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieWelke technologieën zijn nodig voor productie?



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Met hoeveel?De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

lekkage van olie bij loopflens


Wolverhampton.Parameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieWelke technologieën zijn nodig voor productie?



Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Online raadplegingIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator,Wolverhampton.Mobiele droge transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Wolverhampton.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

SanDiego.adviserennieuws
SanDiego.Laatste nieuws