San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagDe inspectiebasis

vrijgavetijd:2021-11-26 19:40:42 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:591

Kerntips:San Diego.,De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gew

De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.

Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

San Diego.Test op lekkage van ammoniak: na de test van het gasdebiet en het lek in de druk kan ammoniak worden gedetecteerd. Het doel is om de dichtheid van de lucht van het systeem te verbeteren en een goede basis te leggen voor het werk van ammoniak vulling en thermische isolatie materialen van het systeem. Na de detectie van lekkage kunnen enkele voor de hand liggende lekken worden gevonden. Echter, vanwege de slechte luchtdoorlaatbaarheid, de lekpunten geblokkeerd door vuil langs de kleine zandgaten zijn niet gemakkelijk te ontdekken. Daarom moet ammoniak worden gevuld. Naast een goede permeabiliteit, ammoniak heeft ook geur en is gemakkelijk te vinden, Terzelfder tijd kan fenolphthaline testpapier worden gebruikt voor lekdetectie, omdat het rood is gestegen in de aanwezigheid van ammoniak.

Voor de spoelpijp (ontdooien) van drainage in de koelruimte met een andere temperatuur moet een uitlaatklep-inrichting worden ingesteld voordat de spoelpijp (ontdooien) wordt aangesloten.

Trujillo.Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.

Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.

Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.


San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagDe inspectiebasisToepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.

In vergelijking met de logistiek engineering ontwerp van gewone producten, moet de logistiek koeltechniek die gewoonlijk wordt gebruikt in de circulatie van vers voedsel, strengere ontwerp-specificaties en gebruikseisen volgen, zodat de versheid van de circulatie wordt behouden en de versheidsperiode van vers voedsel wordt verlengd. In de afgelopen jaren, met de frequente grensoverschrijdende handel, heeft de KFC koeling steeds meer vraag gekregen in het ontwerp en de bouw van de logistiek koeltechniek. Wat zijn de basisfuncties van de logistiek koeltechniek in het ontwerp?

Er zijn vele toepassingsscenario"s van koude opslag, die verschillend zijn. Voor een lange tijd, koude opslag installatie, koude opslag, fruitconservering koude opslag, medische koude opslag, op-locatie schikking, eerlijke werking, en heeft kantoren over het hele land voor langdurige samenwerking. Verschillende doeleinden, functies en ontwerpen, dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?

superieure kwaliteitWanneer de koude opslag wordt gebouwd, moet de verspreiding van waterdamp en de infiltratie van lucht worden voorkomen. Wanneer buitenlucht binnendringt, zal het niet alleen het koude verbruik van de koude opslag verhogen, maar ook vocht in het magazijn brengen. Vochtige condensatie zal de warmte-isolatie structuur vochtig maken en bevriezen en schade toebrengen aan de koude opslagstructuur. Daarom is het noodzakelijk om vocht-proof en warmte isolatie laag, professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, fruitopslag koud bewaren, medische koude opslag en andere producten, die een volledige variëteit hebben, goed verkopen in huis en in het buitenland, en een lange levensduur hebben! Producten leiden de draadindustrie. Welkom om te informeren, zodat het koelhuis een goede afdichting, vochtbestendige en stoom isolatie prestaties.

De koude opslag moet regelmatig worden herzien en onderhouden, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.

Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.


San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagDe inspectiebasisDe grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?

Zeer aanbevolenOnvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;

De hoge temperatuur en hoge druk van de compressor van de groothandel condensator van het koelhuis als de warmtegootsteen en warmtewisselaar moet worden afgevoerd en warmte uitgewisseld door de condensator, voornamelijk om de koelmiddel te condenseren. De hoge druk temperatuur kan Baidu bereiken, en de temperatuur zal dalen tot dertig graden na condensatie.

De water tank is ontworpen om gescheiden te worden van de machine en is dubbellaag. Het zal niet druppelen door condensatie veroorzaakt door interne en externe temperatuurverschillen. Het kan worden gekoppeld met het koelsysteem, het zal niet bevochtigd worden tijdens koeling om ernstige bevriezing van de ventilator te voorkomen.

San Diego.Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit ton, kubieke meter, frame, box); Welke producten worden in de gebouwde koude opslag opgeslagen? De werkelijke opslagtemperatuur, de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn, de frequentie van het openen en sluiten van de deur, enz. Als dit duidelijk is is het de selectie van grondstoffen,San Diego.Installatieprijs voor koude opslag van groentegewassen, zoals koelcompressoren, koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots, thermische isolatie materialen,San Diego.In de vriezer., koelers, deuren temperaturen en andere koelapparaten.

Tijdens de vroege werking van de koeleenheid, vervangen door nieuwe olie in de tijd, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.

Installatie van koelapparatuur. Het koelsysteem van de koude opslag omvat verdamper en eenheden buiten de koude opslag. Alle apparatuur moet overeenkomstig de bouwspecificaties worden geïnstalleerd en voor de geïnstalleerde apparatuur moeten passende beschermingsmaatregelen worden genomen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

SanDiego.adviserennieuws
SanDiego.Laatste nieuws